HELENA WILDE
holistisk yoga for en sunn kropp og et mer harmonisk sinn. 


Etter en ødeleggende skade i 2012 falt Helenas liv i grus. Jobb, kropp og mental helse kollapset under kroniske smerter og påfølgende ringeeffekter av å måtte slutte i jobb. Hun ble tilsidesatt av systemet, og hadde til slutt ingen kamp igjen i kroppen. I en siste krampetrekning for å hjelpe seg selv, begynte hun å sjekke ut yoga både som trening, restitusjon og filosofi, og det tok ikke lange tiden før hun kjente virkningene både kroppslig, mentalt og spirituelt. Nå ønsker hun å kunne hjelpe andre mennesker - gi dem redskaper til selvhjelp i hverdagen, enten det er mennesker av samme skjebne som henne eller bare de som vil forebygge.


Helena er relativt ny i gamet både som selvpraktiserende og som lærer, men hun har drevet aktivt med yoga hver dag i litt over to år hvor hun har tatt online coaching av anerkjente yogalærere som Michelle fra thrivingplantbased.com. Av utdannelse har hun 48 timers + 48 timers + 28 timers(fordypelse) yogalærerutdannelse hos fantastiske Margunn Aguilar, samt deltatt på flere av hennes workshops. Helena er også sertifisert 200-timers Ashtanga Vinyasa lærer av Yoga Alliance hos HiYoga i Bergen.  


Hun er lidenskapelig opptatt av helhetlig helse hvorpå hun derfor bruker fysioterapi, psykomotorisk bevegelseslære og pust som essensen av den fysiske yogapraksisen. 


.

"Som yogalærer mener jeg at veien til en frisk kropp og et sunt sinn hovedsakelig går gjennom bevegelse av kroppen. Videre tror jeg sterkt på at all bevegelse må utføres riktig og trygt, og at all bevegelse skal kjennes godt. 'No pain, no gain' er ikke et motto jeg er fan av. Jeg håper jeg aldri går tom for faglig nysgjerrighet, og at jeg alltid streber etter å bli den beste læreren og praktiserende jeg kan være." 

Akkurat nå jobber hun for seg selv i Bergen sentrum, hos Bergensterapeutene, samt for Arna treningssenter og Sissels (Oasen). Hun holder også sporadisk Uteyoga og Treyoga, som du kan se datoer for her

English translation coming soon.


.